Aktiv i Moss

Bowling i MossDen aktive byen Moss byr på det meste av fritidsaktiviteter. Med alt fra fiske til paintball ønsker Moss å fylle alle behov hos sine lokale innbyggere og besøkende. Gjennom hele sommeren bugner det med fritidstilbud for deg som like å holde deg aktiv, eller for deg som trenger en liten utflukt. For mange betyr vintertiden at hobbyene må legges på hylla, men i Moss er det utrolig mye å finne på selv om det laver ned.

Om vinteren bør du stikke innom Middagsåsen Sportssenter. Der sørger snøkanoner for at vinterføret er perfekt selv om vinteren blir varmere og varmere. Med løyper i alle vanskelighetsgrader, langrennsløyper, barnebakke og akebakke er det noe for alle i familien, samme hvilket nivå de er på. Etter en lang dag i bakken kan du slappe av og få deg noe å spise i kafeterian hvor det er plass til 80 personer.

Holde deg i aktivitet på Våler

Når snøen er borte kommer mulighetene for sommeraktivitetene fram! Dersom du er blant de som er avhengig av adrenalin-kick bør du sjekke ut Våler Kickoff Senter. Der kan du bryne deg på de aller mest halsbrekkende opplevelser! For de yngre har de en klatrepark i tretoppene. Der kan du svinge deg i trærne mens du forsøker å komme deg igjennom de krevende løypene – en fin dag for små våghalser. Dersom du mestrer utfordringen venter en 207 meter lange zip-line på deg. For de litt eldre tilby Våler aktivitetssenter paintball, rodeo, revolverskyting, bueskyting, ATV-utleie og mye mer. Parken har også overnatting for de som måtte trenge det, til gunstige priser.

Tilbring en formiddag på KNA Varna Go Kart der både voksne og barn virkelig kan få kjørt seg; eller utforsk den våte verden med Moss Undervannsklubb. Dersom du liker vannet, men foretrekker å holde hodet over vannet kan du melde deg i Vansjø for litt fiske. Se om du klarer å få napp – og nyt fantastisk sportsfiske. Det er gratis å fiske i delen av Vansjø nedenfor Vrangen.

Masse å gjøre i sentrum

Vil du ikke forlate Moss sentrum kan du finne bowling, kanoutleie, badebasseng i Mossehallen, dykkekurs, badestrand, handlegater og resauranter. Spesielt fint er kano- og kajakturene du kan ta i både fjorden og i rundt Nesparken. Fra vannet ser du virkelig Moss fra sin aller beste side.

Moss tilbyr mange ulike og vakre turer rundt i nærområdet til fots. Du kan virkelig tape deg selv langs Kyststien i den skjønne naturen og stille atmosfæren. Kyststien er en del av den større Nordsjøløypa som er det som på engelsk heter North Sea Trail. Denne løypa er verdenskjent og lokker årlig tusenvis av utenlandske turister fra hele verden. Turen i sin helhet strekker seg over seks land, men du kan få en smakebit uten å behøve å forlate Moss! Det finnes selvfølgelig også mange andre spennende løyper i alle vanskelighetsgrader. Sørg for at du får litt storslått natur og kom deg unna det trøtte kontoret eller det stressende bylivet neste gang du tar turen til Moss.

Comments are closed.