Overnatting

Trenger du et sted å sove under ditt opphold i Moss? Det er allmennkjent at de beste overnattingsstedene finnes på Østlandet, og Moss er intet unntak. Et bredt spekter av forskjellige muligheter med alt fra kro til luksuriøst herregods. Du velger selv det som passer best med dine behov. Moss er et viktig knutpunkt for Østlandets trafikk og er derfor godt utrustet for både høy pågang av gjennomgangstrafikk og turistflom i høysesongene. Moss tilbyr løsninger for enhver interesse og i alle prisklasser.

Historisk hotell

Refnes Gods HotellI Moss finner du mange hoteller, med rike historiske bakgrunner – hvor tradisjon fortsatt er satt pris på. På ærbødige Hotell Refsnes Gods fra 1767 får du rom med balkong og utsikt til fjorden – perfekt for en romantisk weekend. Hotellet tilbyr også golfsimulator og gjestebrygge. Hotellets autentiske atmosfære og høye standard bidrog til at Refsnes Gods fikk tildelt «Olavsrosa», en prestisjefylt utmerkelse i hotellbransjen. For både barn og voksne tilbyr hotellet et stort innendørs badebasseng og utendørs svømmebasseng. Alle rommene har selvfølgelig Wi-Fi, da tradisjon ikke har fått komme i veien for de moderne kravene vi stiller i hverdagen vår.

Støvig Hotel

Kommer du sjøveien kan du kikke på Støtvig Hotel. En perle i Oslofjorden som etter hundre år fortsatt er et av Norges beste badehoteller. Bygget er nytt, men metoden er gammel. I dag står hotellbygningen knappe 5 år gammel og er nytt og moderne på alle måter. Støtvig Hotel skiller seg ut fra kjedehotellene ved å være en sann individualist på markedet. Med øye for kvalitet og med en dyktig stab tilbyr Støtvig deg den perfekte bryllupsuitten, profesjonelle konferanselokaler, den velfortjente spa-weekenden, eller en spennende golfferie.

Billige overnattingsmuligheter

Dersom ditt budsjett er trangere har Moss mange privateide overnattingsløsninger. På steder som Kallum Søndre, Østre Tveter Gård, Grønn Pause og Kihl Gård finner du tilrettelagte rom for de som fortrekker å være nærmere naturen. De fleste er familieeide og familiedrevne tilbud, hvor du får et mye mer personlig forhold til vertene dine enn du hadde funnet på noe hotel.

En sommernatt i et stabbur er en helt unik opplevelse du ikke vil gå glipp av. I stille omgivelser, omgitt av norsk natur kan du virkelig få funnet indre ro, og slippe unna byens bråkete mas. Like ved Vansjø i Nesparken finner du Nestparken Hostel. Der har de fjorten nyoppussede rom. Der kan du leie deg en kano og padle i vei til Moss sentrum. Hostellet holder åpent hele året, men er stengt i julen og i påsken. Kommer du med bobil eller campingvogn er det best at du sjekker ut bobilparkeringen på Alphabryggen ved kanalen. Det er en sentrumsnær bobilparkering med kort avstand til badestrender, restauranter, utesteder, byliv og gjestehavn. Parkeringen koster bare 150,- pr. natt, og det er fri tilgang på strøm, fylling av vann, tømming av toalett og spillvann, og det er fasiliteter hvor du kan tømme søppel. Vil du lenger ut av sentrum finnes NAF Nes Camping, NAF Larkollen Camping og Fuglevik Camping.

Kommer du sjøveien fer det en stor gjestehavn midt i kanalen i Moss. Båter har tilgang til strøm og ferskvann. Det er Wi-Fi installert i gjestehavnen og muligheter for dusj, toalett og klesvask er tilgjengelig for alle betalende gjester. Det er kort avstand til spisesteder og butikk.

Comments are closed.