Slik får du billigst overnatting

hotellromDet finnes utallige hotellsammenligningssider på nett, og dette er utelukkende til alles fordel. Dog kan det virke som det er så mange aktører at det ikke er mulig å finne en ideell pris. Det kan nok være noe i det, men du får en god pekepinn når du får vært innom to-tre forskjellige aktører.

De fleste kjenner til de store aktørene Booking.com og Hotels.com – dette er to varianter som har vært på nett i en årrekke. Men i kjøvannet av disse, har man også sett en del spennende utfordrere som ofte tilbyr bedre brukervennlige løsninger og som gjerne kan gi deg det lille ekstra på turen din. Et eksempel på dette er Hotelspecials.no som vi anbefaler å sjekke ut.

Også i Moss

Selv om det ikke finnes enorme overnattingsmuligheter i Moss, er det likevel hotell representert hos Hotelspecials og også hos flere av de andre hotelltjenestene på nett. Dette betyr at du på «små» steder som Moss også kan gjøre et godt kjøp og spare mye penger.

Mest besparelse i storbyene

Men det er selvsagt i storbyene utvalget er størst, og spesielt da i Oslo, Bergen og Trondheim. Den største grunnen er selvsagt antallet hoteller, men også at det i perioder er litt «tørke» hos flere hotell. I stedet for at hotellet lar hotellrommene stå tomt, sier hotellet «ok» til hotellsider til at de kan legge ut rom til en brøkdel av prisen. For å gjøre det enda bedre, kan det dessuten hende at du får en oppgradering av rommet i det du kommer, uten tillegg i prisen, nettopp for at hotellet har mange rom ledige. Dette fører selvsagt til at du som kune får en god opplevelse – og det er en billig markedsføring fra hotellet. Kanskje anbefaler du dette videre til andre, eller kommer tilbake selv? Da har det allerede gitt avkastning.

Trondheim er kanskje et av stedene i Norge dette gjelder mest. Det er en stor by, men reisende hit variere i stor grad ut fra sesonger. Hvis du bruker hotelltjenester på nett for å undersøke hoteller i Trondheim, vil du, ut fra sesonger og andre variasjoner, garantert finne en rekke gode hoteller til godt under tusenlappen. Dette gjør at du sparer mange hundre kroner hver eneste natt.

Comments are closed.